Het ontbrekende puzzelstukje als geschenk


Hoe bedank of verras je jouw medewerker of relatie op een ludieke manier?

Kloosterman BV wilde graag hun medewerkers en relaties bedanken voor de inzet en samenwerking in deze bijzondere periode.
vdS creatie hielp ze hierbij en zorgde voor een fraai ontwerp en voor een geschikte leverancier van een perfect relatiegeschenk.

Iets in de zin van een fijne ontspanning in of na de zomer(vakantie) of in het aankomende najaar, als het een dag regent. Het werd een ‘legpuzzel’.
Je zou denken, wie doet dat op de dag van vandaag? Nou, puzzelen zorgt namelijk voor minder stress, verbeterd je stemming en je geheugen.

 

Een goede puzzel is niet gemakkelijk

De zomer was al begonnen en Kloosterman BV vroeg ons wat de mogelijkheden waren voor een legpuzzel. Het bleek een puzzeltocht te zijn omdat er een run op legpuzzels was ontstaan tijdens de Corona pandemie. Ze konden niet aangesleept worden of er waren lange wachttijden bij producenten. Toch wist onze leverancier Thomassen Gifts het voor elkaar te krijgen. Intussen waren wij hard aan de slag gegaan met het ontwerp om deze op tijd aan te leveren. Het doel was om de puzzels, elk uit 500 stukjes, nog vóór de zomervakantie te leveren. En het is gelukt!

Kloosterman BV is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van grondverzet, transport en agrarisch loonwerk. Dit alles hebben we op een speelse wijze in het ontwerp weten te visualiseren.
De puzzels werden in een jute zak geleverd met daaraan een bedank kaartje.

Ook wij mochten in onze vrije tijd wagen aan een heerlijk kneuterig potje puzzelen 🙂

Hieronder het resultaat:

 

Eerder heeft vdS creatie ook al een kwartetspel gerealiseerd voor Kloosterman als relatiegeschenk ter eren van hun 100 jarig jubileum.

 

Wil je ook jouw medewerkers en of relaties op een ludiek manier bedanken?

Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • een gimmick inzetten tijdens een campagne
  • een geschenk rondom feestdagen
  • een relatiegeschenk als je iets te vieren hebt zoals een jubileum

Voor ons is niets te gek. vdS creatie heeft genoeg creatieve mogelijkheden. Zelfs van een standaard geschenk assortiment weten wij iets te maken met een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Neem contact op vdS creatie voor creatieve mogelijkheden, bel naar 076 – 565 88 62 of mail naar info@vdscreatie.nl