Digitale media

Een website of webshop is een perfect online platform voor je dienst of product.

Internet is het meest populair reclamemedium. Ben je hier slim mee bezig, dan verdient de online investering zichzelf terug.

Website ontwerp en ontwikkeling

Online communicatie is niet meer weg te denken in onze wereld. Potentiële klanten zoeken en vergelijken op internet, gebruiken je website om zich een beeld te vormen van de organisatie, en kopen ook vaak online.

Het is dus belangrijk om regelmatig kritisch naar je website te kijken en of deze nog voldoet aan jouw online doelstellingen en de verwachtingen van de bezoekers. Is dit niet het geval, dan adviseren wij je graag met een nieuw ontwerp van je website of webshop, of een app.

Digitale media

Online resultaat

Een website moet er goed uitzien, functioneel zijn en passen bij de uitstraling van de bedrijf en bij je diensten of producten. Maar er zijn meer zaken waar je rekening mee moet houden. Een succesvolle website is:

 • Aantrekkelijk en wekt vertrouwen
 • Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en goed navigeerbaar
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Mobiel (responsive)
 • Levert zoveel mogelijk conversie (aankopen, aanvragen etc.) op
 • Een hoge score in Google

 

 

Bij vdS creatie ontwerpen we niet alleen een website of online campagne die visueel aantrekkelijk en onderscheidend is, maar vooral resultaat oplevert!

Online communicatie

Voor het ontwerpen van succesvolle websites en webshops werken wij samen met professionele internetbureaus en online marketeers en social media marketeers. Zo bieden wij een totaaloplossing waarbij aan alle aspecten wordt gedacht. Denk hierbij aan o.a.:

 • Maatwerk websites en WordPress websites
 • Mobiele applicatie (app)
 • Webshop (Maatwerk, Magento, Woocommerce)
 • Content visuals op websites en socialmedia
 • Social media account design
 • Dynamische infographics
 • Banners voor display advertising

Social media design

Social media templates

vdS creatie maakt social media templates voor je LinkedIn, Facebook en Instagram berichten.

Je afbeeldingen in je berichten zijn altijd herkenbaar in een op maat ontworpen frame. Behalve een afbeelding staan ook je logo, slogan en een titel altijd op een vaste plek dat aansluit op je merkidentiteit. Ook kunnen er meer variaties worden gemaakt en staan ze meteen in de juiste afmeting voor het social media kanaal waarvoor je ze wilt gebruiken. Je kunt ze zelf aanpassen dus super handig!

Social media bedrijfspagina

Wil je een professionele uitstraling voor je bedrijfspagina op LinkedIn en Facebook?
Ook zorgen we ervoor dat omslagafbeelding in de de header voor je bedrijfspagina en persoonlijke profiel pagina aansluit op de merkidentiteit van je bedrijf. Samen met je profielafbeelding staan ze meteen in de juiste proporties. Zowel op een desktop als op mobiel. Dus geen logo en slogan die half in beeld staan.

Social media template design door vdS creatie Reclamebureau Breda Social media design bedrijfspagina door vdS creatie Reclamebureau Breda

Social media carousel

Met een social media carousel kunt je de lezer ook meenemen in een visueel verhaal met meer slides. Net als bij een presentatie. De boodschap in de slides lopen visueel in elkaar over zodat het uitnodigend maakt om verder te swipen op je smart phone. Om het effectief te maken, pas je het best de AIDA formule toe (Attention, Interest, Disire, Action) verdeeld over maximaal 10 slides.
Social media carrousel design door vdS creatie Reclamebureau Breda
Digitale media

Zit je vol inspiratie om je online communicatie zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met creatief ontwerpbureau vdS creatie voor een creatieve oplossing!