vdS creatie, reclamebureau voor merkidentiteit en design

Over vdS creatie

vdS creatie is een reclamebureau voor opvallende en uitdagende communicatie gevestigd in Breda, opgericht in 2002.

Johan van der Schoof en Maud van der Schoof – Vermeeren zijn de oprichters. Je kan wel zeggen ‘het reclamevak zit als DNA is ons bloed’. Door onze mix geeft het een verrassend vaak ‘op het randje ontwerp’ waar wat mee gedaan is.

We denken met je mee

De ontwerpen zijn erg onderscheidend in de verschillende projecten, dit komt omdat we het beste van de klant naar boven halen.
Hierdoor bouwen we samen aan een langdurig relatie.

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een logo, reclame campagne, website of autobelettering, vdS creatie creëert een merkidentiteit en design dat jou visueel onderscheidend maakt. Met een team van partners hebben we alles in huis.

Ons specialisme

Naast alle grafische uitingen is bij ons in het bijzonder het realiseren van op maat gemaakte infographics en illustraties. Van een handgetekende schets tot een digitaal eindresultaat.

Onze kracht is de identiteit van de klant nog sterker beeldend te maken met een finishing touch dat meer onderscheidend maakt. Met ontwerpen die een stoer, opvallend en eigenwijs karakter hebben.
Dat is onze toegevoegde waarde voor je merk identiteit.

vdS creatie, reclamebureau voor merkidentiteit en design

Wil je jouw merk en communicatie zichtbaar vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!

vdS creatie, reclamebureau voor merkidentiteit en design

Onze aanpak

Voor we aan de slag gaan, zorgen we dat we je organisatie beter leren kennen. Alleen zo kunnen we echt iets creëren dat bij je organisatie en vooral ook bij je doelstellingen past. Door het gehele proces, van concept tot eindresultaat, wordt je als klant nauw betrokken.

De kracht van samenwerken

Om een totaaloplossing te kunnen bieden werkt vdS creatie samen met ander specialisten op het gebied van visuele communicatie zoals (online) marketeers, collega-vormgevers, tekstschrijvers, fotografen, internet bureaus, website programmeurs, drukkers, standbouwers, beletteraars, animators, video productiebedrijven, etc.

Dankzij onze jarenlange samenwerking bieden wij altijd een totaalproduct dat aan al jouw wensen voldoet en je zichtbaarheid te vergroten.

Merken voor wie wij zoal werken

NAC Breda
Meteor Systems
Breda Jazz Festival
LIQAL
TES Installatietechniek
Golfpark De Haenen
De Ginneken Pomp
Pelikaan Travel Group
Domaine Polleur
De Koers
Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren
United Dutch Breweries
Zuydt Werkt!
Tentive
vdS creatie, reclamebureau voor merkidentiteit en design

Heb je plannen om je merk en communicatie zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!