Aroy Noodle Soup

Proef authentiek gemaakte Thaise noodle soepen, snacks en milkshakes.

Aroy Noodle Soup is een take away restaurant gevestigd in het centrum van Breda.

In het jaar 2020 waarin een pandemie ons in de greep houdt is het starten van een nieuwe horeca concept best een uitdaging. Toch weerhield het Aroy Noodle Soup niet haar eerste vesting te openen.

Er komt veel bij kijken en daarbij moet je goed voorbereiden en plannen. Dit alles binnen een paar maanden. Van een leegstaand pand naar een compleet ingerichte keuken, bartafels en zitplaatsen voor de gasten.
Voor de visuele identiteit en communicatie uitingen werd vdS creatie ingeschakeld. Compleet met logo en huisstijl, menukaart op tafel en boven de balie, een website, social media design en flyers.

Aroy Noodle Soup

Het Merk

Noodle soup hebben we vaker gehoord, wel eens een keer of vaker gegeten. Maar wat betekend eigelijk ‘Aroy‘?
Is het een groet, als ‘Hoi’, ‘Hallo’ of ‘Ahoy’. Nee! Aroy betekend letterlijk ‘Lekker’.
Dit zeggen ze vaak in Thailand als het eten lekker smaakt. Dan ligt het natuurlijk voor de hand. Zeker als je de gerechten van dit restaurant proeft. Ze zijn niet alleen lekker maar ook nog gezond! Een gezonde maaltijd vinden ze bij Aroy Noodle Soup belangrijk. De noodle soepen worden bereid met verse groenten en kruiden in combinatie met vlees, vis of vegetarisch.

De basis van een goed merkidentiteit is je logo en huisstijl. vdS creatie heeft zich verdiept in de cultuur van de Thaise street food. De kleuren vind je in het Thaise straatbeeld als ook grafische elementen en de stijl van de letters. De ronde vorm van een soepkom en de stokjes maken het compleet, dan weet je dat het over eten gaat.
Traditioneel maar wel in een vernieuwd jasje.

Huisstijl ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van een huisstijl maakt vdS creatie gebruik van Stylescapes. Een combinatie van afbeeldingen, patronen, typografie en kleuren om een bepaalde look en feel voor het merk over te brengen. Een soort moodboard maar dan op een hoger niveau.
Onze ideeën en die van de klant komen hier samen en geven de ontwerprichting aan voordat we daadwerkelijk gaan ontwerpen.

Aroy Noodle Soup huistijlontwikkeling stylescape door vdS creatie Reclamebureau Breda Aroy Noodle Soup huistijlontwikkeling stylescape door vdS creatie Reclamebureau Breda Aroy Noodle Soup logo ontwerp door vdS creatie Reclamebureau Breda

Menukaart

De menukaart is prominent boven de balie aanwezig waar je je heerlijke rechten kunt bestellen. Je vind ze ook terug op de bar en buiten op het terras.
We hebben ervoor gezorgd dat de door Jolien Holthuis op maat gefotografeerde gerechten smakelijk en overzichtelijk in beeld zijn gebracht.

Aroy Noudle Soup - menubord balie - vdS creatie Breda Aroy Noudle Soup - menukaart - vdS creatie Breda

Signing

Voor de gevel van het pand hebben we de huisstijl als een rode draad doorgevoerd, met moderne Thaise vormen en patronen in de belettering op de ramen en de wanden.
Tevens is het logo in een rond uithangbord boven de ingang geplaatst. Op ruime afstand te zien in de druk bezochte winkelstraat waar het restaurant gevestigd is.

Aroy Noudle Soup - gevelbeletering - vdS creatie Breda Aroy Noudle Soup - gevelbeletering - vdS creatie Breda Aroy Noudle Soup - gevelbeletering - vdS creatie Breda Aroy Noudle Soup - gevelbelettering concept - vdS creatie Breda

Website en social media

We zorgen ook dat Aroy Noodle Soup online vindbaar is met een website waar bezoekers geïnformeerd worden over het menu en tevens online een bestelling kunnen plaatsen.
En via social media kanalen om het merk te laten binden met de doelgroep en liefhebbers van authentiek Thaise street food gerechten.

Dit doen we in samenwerking met Webdesign Tilburg.

Aroy Noodle Soup

Flyers

Met flyers maakt Aroy Noodle Soup bekendheid door deze te verspreiden via o.a. huis aan huis.

Aroy Noodle Soup

Zit je vol inspiratie om je merk zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!