Aroy World Food

Proef authentiek gemaakte wereldse gerechten en snacks.

Aroy World Food is een take away restaurant gevestigd in het centrum van Breda.

In het jaar 2020 waarin een pandemie ons in de greep houdt is het starten van een nieuwe horeca concept best een uitdaging. Toch weerhield het Aroy World Food niet haar eerste vesting te openen.

Er komt veel bij kijken en daarbij moet je goed voorbereiden en plannen. Dit alles binnen een paar maanden. Van een leegstaand pand naar een compleet ingerichte keuken, bartafels en zitplaatsen voor de gasten.
Voor de visuele identiteit en communicatie uitingen werd vdS creatie ingeschakeld. Compleet met logo en huisstijl, menukaart op tafel en boven de balie, een website, social media design en flyers.

Aroy World Food

Het Merk

Aroy World Food

Het woord Aroy is Thais en betekend letterlijk ‘Lekker’. Dit zeggen ze vaak in Thailand als het eten lekker smaakt. Dan ligt de naam natuurlijk voor de hand. Sinds de start van het take away restaurant in 2020 bood Aroy enkel Thaise gerechten aan onder de naam Aroy Noodle Soup met een echt street food concept. Het werd na verloop van tijd duidelijk dat er behoefte was naar meer variatie op het menu. Zo is er gekozen om naast Thais ook wereldse gerechten toe te voegen met een vleugje Amerikaans. En zo is Aroy World Food geboren. De gerechten variëren van vlees, vis tot vegetarisch met een authentieke smaak.

Ook een krachtig logo ontwerp voor een sterk merk?

 

Website en social media

We zorgen ook dat Aroy World Food online vindbaar is met een website. Het menu is duidelijk aanwezig en kan tevens online een bestelling worden geplaatst. En via social media kanalen, om het merk te laten binden met de doelgroep en liefhebbers van authentiek Thaise street food en Wereldse gerechten.

Dit doen we in samenwerking met Webdesign Tilburg.

Aroy World Food

Een nieuwe website of webshop laten ontwerpen en bouwen?

Menukaart

De menukaart is prominent boven de balie aanwezig waar je jouw wereldse gerechten kunt bestellen. De menukaart is er ook als gedrukte versie, evenals in de take away flyer.
We hebben ervoor gezorgd dat de door Jolien Holthuis op maat gefotografeerde gerechten smakelijk en overzichtelijk in beeld zijn gebracht.

Aroy World Food

Signing

Voor de gevel van het pand hebben we de huisstijl als een rode draad doorgevoerd, met kleuren, vormen en patronen van de huisstijl in de belettering op de ramen en de wanden.
Tevens is het logo in een rond verlicht uithangbord boven de ingang geplaatst. Op ruime afstand te zien in de druk bezochte winkelstraat waar het restaurant gevestigd is.

Aroy Noudle Soup - gevelbelettering concept - vdS creatie Breda Aroy World Food - gevelbeletering - vdS creatie Breda Aroy World Food - gevelbeletering - vdS creatie Breda Aroy World Food - gevelbeletering - vdS creatie Breda

Ook de gevel van je pand voorzien van een strakke signing?

Zit je vol inspiratie om je merk zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!