Onze aanpak

Bij vdS creatie geloven we dat de boodschap in je  communicatie krachtig is met een opvallend en uitdagend design.

Hoe vdS creatie dit aanpakt? Omdat wij luisteren naar je wensen en bovendien begrijpen wat je nodig hebt voor een effectieve communicatie strategie. vdS creatie komt daarom altijd met een onderscheidend en marketingtechnische oplossing dat enerzijds tot de verbeelding spreekt en anderzijds je doel bereikt.

 

Wij werken volgens een gefaseerde aanpak:

Onze aanpak

1. Definitie

De eerste indruk begint bij een kennismakingsgesprek. Het liefst op locatie waar we meteen kunnen zien wat voor bedrijf je hebt. We bespreken samen je wensen, de doelen, welke communicatie uitingen je wilt inzetten en het budget. Aan de hand van een duidelijke briefing maken we een voorstel.

 

Onze aanpak

2. Concept

Na een concreet voorstel en budget gaan we aan de slag. De ideeën die wij met ons team bedenken, zullen in een of meer concepten tot uiting komen. Zo begint een goed ontwerp, zowel in print, online, als in outdoor, altijd vanaf een schets, inspirerende beelden, kleuren en letterytpes. Met een ruwe layout, een proefmodel of een functioneel ontwerp. Dit is de blauwdruk van ieder project. In dit proces komen we op de juiste weg.

Onze aanpak

3. Creatie

Na de presentatie van het concept en je feedback, werken we het project verder uit. Is alles bijna afgerond, dan wordt vervolgens de puntjes op de i gezet waarna je jouw communicatiemiddel kan uitrollen naar je publiek.

Onze aanpak

4. Activatie

Laat de persen draaien! Spread the word. We kunnen verspreiden. We kunnen online! Op naar het succes!

Onze aanpak

5. Evaluatie

Eenmaal in de race om gezien te worden, willen wij graag weten hoeveel response het opgeleverd. Heeft het succes? Wat zijn de reacties? Verkoopt het? Kunnen we dit succes herhalen of nog verbeteren?

Heb je plannen om je merk en communicatie zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met creatief ontwerpbureau vdS creatie voor een creatieve oplossing!