Eye catching autobelettering

Laat je bedrijfswagen opvallen met een eye catching autobelettering

Voor echte rijdende reclame verzorgt vdS creatie het ontwerp van de autobelettering voor je bedrijfswagens. Naast een duidelijke vermelding van je logo, slogan, diensten en contactgegevens, denken wij als creatief bureau ook na over een pakkende visual. Je ziet steeds vaker een belettering waarbij de wagen bijna of zelfs volledig is beplakt met een fotoprint. Dit heet ook wel car-wrapping. vdS creatie is hierin gespecialiseerd! Van personenwagen tot bedrijfsbus en van vrachtwagentrailer tot bouwkeet.

Kumasol autobelettering door vdS creatie TES Installatietechniek autobelettering door vdS creatie Kloosterman autobelettering door vdS creatie Totaaldak autobelettering door vdS creatie
Eye catching autobelettering

Werkwijze

vdS creatie bedenkt en creëert het ontwerp en een signing bureau draagt zorg voor de belettering. Hierin werken we samen in 4 stappen tot jou eye catching autobellettering:

1. Wensen

Eerst bespreken we samen met jou de mogelijkheden, de wensen, het budget en maken een planning. Gaat het om één wagen van een bepaald automerk en type of gaat het om meer wagens. Hierop maken we een prijsvoorstel voor een basisontwerp in snijfolie en voor een uitgebreide belettering inclusief fotoprint.

2. Ontwerp

Na akkoord van ons prijsvoorstel, gaan wij aan de slag met het ontwerp. Eerst maken we één tot maximaal drie conceptvoorstellen waaruit je een keuze kunt maken. Het concept ziet er uit als een foto van de wagen(s) waarop het ontwerp is geprojecteerd. We zorgen ervoor dat deze past bij je huisstijl, merk en organisatie.

3. Belettering

Na jou keuze zal het signing bureau hierop een prijsvoorstel doen voor één of meer wagens zodat je weet wat de belettering in totaal gaat kosten. vdS creatie zorgt voor een goede signing bureau met wie wij nauw samenwerken en die voldoet aan onze kwaliteitseisen of gaan op zoek naar een bij jou in de regio, wat logistiek handig is, tot het afstemmen met je eigen bedrijfswagen dealer. Ken je zelf een goede beletteraar, dan is dat uiteraard ook prima!

4. Uitvoering

Na akkoord van het gekozen conceptontwerp en budget, maken we het ontwerp definitief in een werktekening op in de juiste schaal en afmeting van het betreffende voertuig. Deze leveren we aan bij het signing bureau die er vervolgens mee aan de slag gaat.

Heb je plannen om je bedrijfswagens zichtbaar op te laten vallen?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!