Loopshirt voor Alternatieve Singelloop in Breda

Voor stichting De Bredase Singelloop heeft Johan van der Schoof, eigenaar van vdS creatie, op persoonlijke titel het ontwerp gemaakt voor het loopshirt.
Met als thema ‘Run2Remember’ refereert het aan het jaar waarin de wereld te maken had en heeft met het coronavirus.

Steun in de rug voor zorghelden.

Een deel van de opbrengst gaat direct naar de zorghelden van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Van elk verkocht shirt gaat € 5,- naar het project van stichting De Vrienden van Amphia wat stichting De Bredase Singelloop dit jaar ondersteunt.
“De Vrienden van Amphia wil met de bijdrage van deelnemers en supporters een project realiseren voor de afdeling Orthopedie.” “Wij willen een zogenaamde SmartWall realiseren. Hiermee kunnen blijvend patiënten die moeten revalideren na een zware ingreep weer terug in beweging worden gebracht. En dat juichen wij natuurlijk toe!” aldus Flip Kitslaar, bestuurslid van Stichting de Bredase Singelloop.

Burgemeester Depla knikt instemmend. “Ik ben blij dat de Bredase Singelloop in een verantwoorde vorm gewoon doorgaat. Het is een prima alternatief waarbij op verantwoorde wijze toch veel deelnemers vanuit eigen huis de sfeer van dit evenement kunnen beleven. Ik probeer er zeker bij te zijn!”

 

Uniek ontwerp

Het ontwerp is eigenlijk gemaakt als inzending voor de ontwerpwedstrijd voor het jubileumshirt van de Bredase Singelloop. Vanwege de corona crisis in het achterhoofd, is er besloten tot een Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken waar dit ontwerp perfect op dit thema aansluit.

Maud, mede eigenaar van vdS creatie, spoorde begin dit jaar haar man Johan aan mee te doen aan de ontwerpwedstrijd. Als marketing- en conceptdenker is het ‘hart’ een symbool wat kenmerkend is in het jaar van corona en dat dit shirt iets speciaals moet zijn. “Daar zou je iets mee moeten doen”, moedigde ze met dit idee Johan aan.

En daarmee is het ontwerp tot stand gekomen. Het grote hart symboliseert de liefde voor de stad Breda. Maar ook het hart voor alle mensen en sporters die er voor elkaar zijn en elkaar steunen, meer dan ooit tevoren. Ook staat het hart voor de Bredase Singelloop, waarin het parcours en de wegen de bloedaderen zijn. De jaartallen verwijzen naar de 35e verjaardag van stichting De Bredase Singelloop.

Tevens bedacht Johan dit thema ook een naam te geven, dat werd “Run2Remember”. Het loopshirt wordt met deze naam ook officieel genoemd.

 

Loop jij dit jaar de AMGEN Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken in dit unieke shirt?

Dat kan, waar ook ter wereld! Het shirt kost € 15,- en kan worden besteld via de website van de Bredase Singelloop.
Bestel het shirt direct bij je inschrijving of los als supporter ›