NAC Breda

NAC Breda is een Nederlandse voetbalclub uit Breda. De club speelt in het Rat Verlegh Stadion.

Als sponsor van NAC is vdS creatie ook officieel creatief partner.
vdS creatie verzorgt visuele uitingen voor o.a. de business club, de commerciële afdeling en voor diverse communicatie doeleinde. Dit betreft oa. flyers, posters, banners, visuals voor presentaties, enz. Hieronder een kleine selectie met voorbeelden.

Zakelijke piramide

De NAC Business Club biedt voor haar sponsoren een verscheidenheid aan sponsormogelijkheden. Deze zijn in de Zakelijke Piramide onderverdeeld in o.a. Goud, Zilver en Brons, Lounges, Skyboxen, etc. Een nieuw en uniek concept is de ‘Sports Bar’, de eerste zakelijke staantribune van Nederland. vdS creatie heeft hiervoor de ontwerpen van een leaflets verzorgd.

NAC Breda Zakelijke Piramide leaflet ontwerp door vdS creatie

NAC VIP Tafel

NAC biedt voor haar sponsoren een VIP Arrangement aan waarbij je gedurende een wedstrijd aan een eigen VIP tafel staat compleet verzorgd met hapjes, drankjes en meer.
vdS creatie heeft een fraai ontwerp gemaakt voor de tafelbladen met historische foto’s van hoogtepunten in de geschiedenis van NAC. De tafels zijn gemaakt van steigerhout met een ijzeren constructie die vervaardigd zijn door VanLonden steigerhout.

NAC Breda VIP tafel flyer ontwerp door vdS creatie NAC Breda VIP tafelblad ontwerp door vdS creatie.
NAC Breda

Persaccreditatie kaarten

Alle pers bij NAC Breda weten voortaan waar te mogen zijn: o.a. op het veld, in de persruimte, op de perstribune of toegang tot alle zones.
vdS creatie verzorgt het ontwerp en drukwerk van de persaccreditatie kaartjes, voor alle wedstrijden in het nieuwe voetbalseizoen.

 

 

NAC business uitingen

Voor de NAC Business Club ontwerpt vdS creatie flyers, posters, advertenties,  visuele content voor nieuwsbrieven, spandoeken, roll-up banners, beach flags en video animaties.

Van business activiteiten tot diverse commerciële pakket aanbiedingen en van win tot sponsor acties: seizoensopening en -afsluiting events, Field Seats, een bekerwedstrijd, nieuwjaarsreceptie, NAC VIP tafel, diverse uitingen en aankleding voor NAC Business Fair en het NAC plein/straat op Businessdagen West-Brabant in evenementenhal Breepark in Breda, enz.

NAC Breda Business Fair advertentie ontwerp door vdS creatie. NAC advertentie in Issue - ontwerp door vdS creatie NAC Breda seizoensopening flyer ontwerp door vdS creatie NAC Breda Business Fair flyer ontwerp door vdS creatie. NAC Breda winactie flyer ontwerp door vdS creatie NAC Breda Business Fair rollup banner ontwerp door vdS creatie.

Heb je plannen om je communicatie zichtbaar te vergroten?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!