NAC Breda

NAC Breda is een Nederlandse voetbalclub uit Breda. De club komt in het seizoen 2018/19 uit in de Eredivisie. De club speelt in het Rat Verlegh Stadion.

 

Als sponsor van de NAC Business Club is vdS officieel creatieve partner van NAC Breda.
vdS verzorgt visuele uitingen voor o.a. de business club, de commerciële afdeling en voor diverse communicatie doeleinde. Dit betreft oa. flyers, posters, banners, visuals voor presentaties, enz. Hieronder een kleine selectie met voorbeelden.

Zakelijke piramide

De NAC Business Club biedt voor haar sponsoren een verscheidenheid aan sponsormogelijkheden. Deze zijn in de Zakelijke Piramide onderverdeeld in o.a. Goud, Zilver en Brons, Lounges, Skyboxen, etc. Een nieuw en uniek concept is de ‘Sports Bar’, de eerste zakelijke staantribune van Nederland. vdS heeft hiervoor de ontwerpen van een leaflets verzorgd.

NAC Breda Zakelijke Piramide leaflet ontwerp door vdS creatie. NAC Breda Zakelijke Piramide leaflet ontwerp door vdS creatie. NAC Breda Zakelijke Piramide leaflet ontwerp door vdS creatie.

NAC VIP Tafel

NAC biedt voor haar sponsoren een VIP Arrangement aan waarbij je gedurende een wedstrijd aan een eigen VIP tafel staat compleet verzorgd met hapjes, drankjes en meer.
vdS heeft een fraai ontwerp gemaakt voor de tafelbladen met historische foto’s van hoogtepunten in de geschiedenis van NAC. De tafels zijn gemaakt van steigerhout met een ijzeren constructie die vervaardigd zijn door VanLonden steigerhout.

NAC Breda VIP tafel flyer ontwerp door vdS creatie. NAC Breda VIP tafelblad ontwerp door vdS creatie.

NAC Business Fair

Voor evenementen als de NAC Business Fair realiseert vdS hiervoor flyers, posters, advertenties, roll-up banner, beach flags, een spandoek en een video animatie.

NAC Breda Business Fair advertentie ontwerp door vdS creatie. NAC Breda Business Fair flyer ontwerp door vdS creatie. NAC Breda Business Fair rollup banner ontwerp door vdS creatie.

vdS stond zelf ook op de NAC Business Fair.
Bekijk hieronder een videocompilatie.

Zit je vol inspiratie en heb je plannen om je communicatie zichtbaar te vergroten?

Ga dan in gesprek met vdS voor een creatieve oplossing!