NAC Breda

NAC Breda, de Parel van het Zuiden!

Als sponsor van NAC Breda is vdS creatie ook officieel creatief partner.
vdS creatie verzorgt visuele uitingen voor o.a. de business club, de commerciële afdeling en voor diverse communicatie doeleinde. Dit betreft o.a. het grafisch ontwerp van flyers, posters, banners, visuals voor presentaties, enz. Hieronder een kleine selectie met voorbeelden.

NAC Breda

NAC business uitingen

Voor de NAC Business Club ontwerpt vdS creatie flyers, posters, advertenties, visuele content voor nieuwsbrieven, spandoeken, roll-up banners, beach flags en video animaties.

Van business activiteiten tot diverse commerciële pakket aanbiedingen en van win tot sponsor acties:

  • NAC Business Club concepten (o.a. lounges, skyboxen, exposure, etc.)
  • Seizoensopening en -afsluiting events
  • Field Seats,
  • een bekerwedstrijd,
  • nieuwjaarsreceptie
  • NAC VIP tafel
  • Diverse uitingen en aankleding voor NAC Business Fair
  • Enz.
NAC flyer seizoensopening 2020-2021 | Door vdS creatie reclamebureau Breda NAC Breda - Business Club leaflets door vdS creatie NAC Business Fair 2022 advertentie | ontwerp door vdS creatie
NAC Breda

Wandaankleding NAC Business Club

In sponsorhome ‘t Veem op de eerste verdieping van het Rat Verlegh Stadion creëerden wij het ontwerp van deze sfeervolle wand.
Hierop hebben we clubicoon Rob Penders afgebeeld tezamen met sponsoren en zijn tevens door ons geïllustreerd.
‘𝐖𝐈𝐉 𝐙𝐈𝐉𝐍 𝐍𝐀𝐂’ is er te lezen; dat zijn we en dat voelen we in hart en nieren.
Ook hebben we het refrein van ‘Breda, ik hou van jou’ van Thijs van der Molen er in vastgelegd die regelmatig uit volle borst gezongen wordt door supporters op de tribunes.

De wand is gesitueerd vlakbij de Nassau Lounge. Met die naam en bijbehorend logo zichtbaar aanwezig, weten de gasten waar ze naar toe moeten voor het Avondje NAC.

Bekijk in onderstaande video waarin je ontwerpproces in stappen kunt zien, van schets tot eindresultaat.

NAC VIP Tafel

NAC biedt voor haar sponsoren een VIP Arrangement aan waarbij je gedurende een wedstrijd aan een eigen VIP tafel staat compleet verzorgd met hapjes, drankjes en meer.
vdS creatie heeft een fraai ontwerp gemaakt voor de tafelbladen met historische foto’s van hoogtepunten in de geschiedenis van NAC. De tafels zijn gemaakt van steigerhout met een ijzeren constructie die vervaardigd zijn door VanLonden steigerhout.

NAC Breda VIP tafelblad ontwerp door vdS creatie. NAC VIP tafel arrangement
NAC Breda

Persaccreditatie kaarten

Alle pers in het Rat Verlegh Stadion weten voortaan waar ze toegang hebben. Op het veld, in de persruimte, op de perstribune of toegang tot alle zones.

vdS creatie verzorgt het ontwerp en drukwerk van de persaccreditatie kaartjes, voor alle wedstrijden in het nieuwe voetbalseizoen.

 

 

Zit je vol inspiratie om je communicatie zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!