Perfetti Van Melle

Perfetti Van Melle is een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum.

In meer dan 150 landen kun je hun producten vinden, waaronder Mentos (Gum), Fruittella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk.

 

Wanddecoraties

vdS creatie heeft het ontwerp van 5 wandpanelen verzorgd als decoratie voor de open dag van Perfetti Van Melle in Breda. De open dag wordt speciaal gehouden voor vrienden en familie van werknemers. De panelen hangen permament in een gang waar elke dag werknemers in de snoepjesfabriek lopen.

Perfetti Van Melle heeft ons gevraagd om voor de open dag, maar ook voor daarna, 5 visuals te ontwerpen in Pop-art stijl afgebeeld met hun producten die duidelijk zichtbaar en herkenbaar moeten zijn. Dit zijn: Mentos Fruit, Mentos Mint, Mentos Mini (fruit), Fruittella Dummy en Frisk Power Mints.

De visuals zijn full colour geprint op contour gesneden panelen van 2 x 3 meter die op een muur zijn bevestigd. Door de contourgesneden vorm en te werken met afstandhouders, creëer je een diepte effect op de afgebeelde verpakking(en) en snoepjes.

Retail Interieur en wandbekleding ontwerp Breda - Perfetti Van Melle - door vdS creatie Retail Interieur en wandbekleding ontwerp Breda - Perfetti Van Melle - door vdS creatie Retail Interieur en wandbekleding ontwerp Breda - Perfetti Van Melle - door vdS creatie Retail Interieur en wandbekleding ontwerp Breda - Perfetti Van Melle - door vdS creatie Retail Interieur en wandbekleding ontwerp Breda - Perfetti Van Melle - door vdS creatie

Visuele aankleding, van design tot montage

vdS creatie is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen van sfeervolle visuals voor wanddecoratie en aankleding van werkplekken en kantoorruimtes.

Ook je werkplek of kantoorruimte aankleden met een sfeervolle visual?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!