Perfetti Van Melle

Perfetti Van Melle is een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum.

In meer dan 150 landen in de wereld kun je hun producten vinden, waaronder Mentos (Gum), Fruittella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk.

Opvallende visuals voor Perfetti Van Melle door vdS creatie in Breda. Opvallende visuals voor Perfetti Van Melle door vdS creatie in Breda. Opvallende visuals voor Perfetti Van Melle door vdS creatie in Breda. Opvallende visuals voor Perfetti Van Melle door vdS creatie in Breda. Opvallende visuals voor Perfetti Van Melle door vdS creatie in Breda.

vdS creatie heeft het ontwerp van 5 wandpanelen in Pop-art stijl verzorgd als decoratie voor de open dag van Perfetti Van Melle in Breda. De open dag wordt speciaal gehouden voor vrienden en familie van werknemers. De panelen hangen permament in een gang waar elke dag werknemers in de snoepjesfabriek lopen.

Perfetti Van Melle heeft ons gevraagd om voor de open dag, maar ook voor daarna, 5 visuals te ontwerpen in Pop-art stijl met daarin hun producten die duidelijk zichtbaar en herkenbaar moeten zijn. Dit zijn: Mentos Fruit, Mentos Mint, Mentos Mini (fruit), Fruittella Dummy en Frisk Power Mints.

De visuals zijn full colour geprint op contourgesneden Dibond panelen van 2 x 3 meter die op een muur zijn bevestigd. Door de contourgesneden vorm en te werken met afstandhouders, creëer je een diepte effect op de afgebeelde verpakking(en) en snoepjes.

Heb je plannen om je communicatie zichtbaar te vergroten?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!