TES Groep

TES Groep is een full service installatiebedrijf en levert klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek.

TES Groep schakelt vdS creatie in om hun communicatie uitingen een eenduidig look en feel te geven. Van advertenties tot gevel- en reclameborden, PowerPoint presentatie, muismat en smartphone hoesje tot het ontwerp van een volledig wagenpark.

TES Groep

Merkidentiteit van TES

TES Groep brengt techniek tot leven. Omdat techniek altijd in beweging is en je in deze branche wilt blijven ontwikkelen. Ook daarin is de identiteit van het bedrijf even belangrijk. Evenals een heldere communicatie naar je (potentiële) klanten waarbij ook de uitstraling van de merkidentiteit een belangrijk onderdeel van is.

Dit zie je o.a. ook terug in in het ontwerp van een advertentie, magazine, presentatiemateriaal zoals een rollup banner, het smartphone hoesje van de medewerkers, de muismat op het bureau, de reclameborden, vlaggen en de lichtreclame van de vestigingen.

Een goede huisstijl is onmisbaar

Een krachtig logo en huisstijl geeft je visuele identiteit een professionele uitstraling.

Magazine

Twee maal per jaar brengt  TES een magazine uit voor haar personeel. Een in de zomer en een in de winter. TES doet dit om de medewerkers nouw te betrekken in de organisatie.

De  uitgave bevatten vaste en wisselende rubrieken, variërend van 20 tot 28 pagina’s. Onder andere: Onze visie, Opgeleverde projecten, Opleiding en ontwikkelingen, Even voorstellen, TES feliciteert, Project in beeld. Maar ook onderwerpen die inspelen op actualiteiten in de zomer en winter periode. De onderwerpen moeten de lezer boeien, enthousiasmeren en op de hoogte stellen over de laatste ontwikkelingen.

Magazine ontwerp Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie Magazine ontwerp Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie Magazine ontwerp Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie Magazine ontwerp Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie

TES wagenpark

vdS creatie heeft het geheel nieuw wagenpark van TES voorzien van een ontwerp dat aansluit op de nieuwe lijn binnen de huisstijl.

De uitvoering is gerealiseerd door BAS – Branding and Signing.

Autobelettering Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie

Ook je bedrijfswagen laten opvallen met een eye catching belettering?

Relatiegeschenken

Om het bedrijf te promoten en aandacht te schenken aan personeel en zakenrelaties, verrast TES ze met een leuke relatiegeschenk. Hierbij kun je denken aan een handige muismat, een hervulbare waterfles, een strandbal tijdens de zomer, een paraplu of een heerlijk fles prosecco voor de feestdagen en felicitaties.

Relatiegeschenken ontwerp voor TES Installatietechniek- door vdS creatie Breda
TES Groep

“vdS creatie is meedenkend en proactief en de creaties worden binnen de gestelde deadlines aangeleverd!
Onze huisstijl wordt goed bewaakt door vdS en zij dragen verfrissende ideeën aan. Geen vraag is te moeilijk!”

Nancy Carels – Directie Ondersteuning / Marketing

Zit je vol inspiratie om je merkidentiteit zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!