TES Groep

TES Groep is een full service installatiebedrijf en levert klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek.

TES Groep schakelt vdS creatie in om hun communicatie uitingen een eenduidig look en feel te geven. Van advertenties tot gevel- en reclameborden, PowerPoint presentatie, muismat en smartphone hoesje tot het ontwerp van een volledig wagenpark.

TES Groep

Merkidentiteit van TES

Sinds 2018 brengt TES Groep al 35 jaar techniek tot leven. Omdat techniek altijd in beweging is en je in deze branche wilt blijven ontwikkelen. Ook daarin is de identiteit van het bedrijf even belangrijk. Evenals een heldere communicatie naar je (potentiële) klanten waarbij ook de uitstraling van de merkidentiteit een belangrijk onderdeel van is.

Dit zie je o.a. ook terug in in het ontwerp van een advertentie, magazine, presentatiemateriaal zoals een rollup banner, het smartphone hoesje van de medewerkers, de muismat op het bureau, de reclameborden, vlaggen en de lichtreclame van de vestigingen.

Een goede huisstijl is onmisbaar
vdS creatie is gespecialiseerd in het ontwerpen van krachtige, onderscheidende logo’s en huisstijlen.

Magazine ontwerp Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie Muismat ontwerp Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie

TES wagenpark

vdS creatie heeft het geheel nieuw wagenpark van TES voorzien van een ontwerp dat aansluit op de nieuwe lijn binnen de huisstijl.

De uitvoering is gerealiseerd door onze partner BAS – Branding and Signing.

Autobelettering Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie Autobelettering Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie Autobelettering Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie Autobelettering Breda - TES Installatietechniek - door vdS creatie

Zit je vol inspiratie om je merkidentiteit zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!