TES Installatie techniek

TES is een full service installatiebedrijf en levert klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek.

TES schakelt vdS creatie in om hun communicatie uitingen een eenduidig look en feel te geven. Van advertenties tot gevel- en reclameborden, PowerPoint presentatie, muismat en smartphone hoesje tot het ontwerp van een volledig wagenpark.

TES wagenpark

vdS creatie heeft het geheel nieuw wagenpark van TES voorzien van een ontwerp dat aansluit op de nieuwe lijn binnen de huisstijl.

De uitvoering is gerealiseerd door onze partner BAS – Branding and Signing.

TES Installatietechniek - VW Caddy belettering -1 TES Installatietechniek - VW Caddy belettering -2 TES Installatietechniek - VW Caddy belettering - 3 TES Vito autobelettering - Ontwerp door vdS creatie
TES Installatie techniek

Merkidentiteit van TES

Sinds 2018 brengt TES al 35 jaar techniek tot leven. Omdat techniek altijd in beweging is en je in deze branche wilt blijven ontwikkelen. Ook daarin is de identiteit van het bedrijf even belangrijk. Evenals een heldere communicatie naar je (potentiële) klanten waarbij ook de uitstraling van de merkidentiteit een belangrijk onderdeel van is.

Dit zie je o.a. ook terug in in het ontwerp van een advertentie in vakbladen en magazines, presentatiemateriaal zoals een rollup banner, het smartphone hoesje van de medewerkers, de muismat op het bureau, de reclameborden, vlaggen en de lichtreclame van de vestigingen.

TES Magazine

TES brengt een interne magazine uit voor al haar personeel.
Het blad bevat boeiende artikelen, o.a. over het bedrijf met nieuwe ontwikkelingen, over de mensen die er werken en lopende en afgeronde projecten.

TES Installatietechniek Magazine
TES Installatie techniek

Een goede huisstijl is onmisbaar

vdS creatie is gespecialiseerd in het ontwerpen van krachtige, onderscheidende logo’s en huisstijlen.

 

 

 

Heb je plannen om je merkidentiteit zichtbaar te vergroten?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!