Singelloop Breda City Sockss

Al eerder publiceerde wij een artikel over het loopshirt voor Alternatieve Singelloop in Breda.
Johan van der Schoof, eigenaar van vdS creatie, heeft op persoonlijke titel het ontwerp van de Run2Remember logo gemaakt.

Het ontwerp werd ook goed ontvangen door André Boersma, supermarktmanager Albert Heijn Valkeniersplein. Als debuterende partner van het grootste eendaagse evenement in Breda brengt hij in samenwerking met City Sockss ook De Singelloop Breda City Sockss 2020 uit.

De eerste exemplaren zijn overhandigd aan Peter van der Velden, voorzitter van de Vrienden van Amphia!

 

Het idee voor de Singelloop sok was snel geboren. Het Run2Remember logo van het Singelloop shirt bleek prima te vertalen. En niet alleen qua ontwerp, maar ook de bijdrage aan het goede doel. Van elk verkocht paar Singelloop Breda City Sockss gaat een bedrag van €0,50 naar het goede doel van 2020: Stichting Vrienden van Amphia. Daarmee dragen City Sockss en Albert Heijn ook bij aan de realisatie van de SmartWall voor de orthopedie patiënten.

De unieke Singelloop sokken kosten € 9,95 per paar. Dat is inclusief een luxe geschenkverpakking en een sfeervolle toelichtingen. Ze zijn verkrijgbaar bij alle Albert Heijn filialen in Breda en omstreken. Dus ook in Prinsenbeek, Bavel en Ulvenhout.

Lees meer over De Singelloop Breda City Sockss 2020 ›