Bredaos Koekske

Proef het rijke verleden en geniet van het Bredaose, bourgondische leven.

Na het overweldigende succes van de enige echte Ruby chocoladeletter mét Liefmans Fruitesse, komt Banketbakkerij – Tearoom H. van Haaren met een nieuw product. Dit is het ‘Bredaos Koekske‘. En ook hiermee hebben ze ongekend succes!

Bredaos Koekske

Het Merk

Voor het ovenheerlijke Bredaos Koekske heeft vdS creatie het logo ontworpen.
Er is bewust gekozen om de naam te laten klinken met een Bredase accent en daar kan een beeld van de iconische Grote Kerk van Breda niet aan ontbreken. Ook de drie Andreaskruizen uit het wapen van de stad maken het logo compleet. En geheel in stijl heeft van een rijk Bourgondische verleden.

Verpakking

Zulke lekkere koekskes horen natuurlijk in een verpakking. Ook daar heeft vdS creatie het ontwerp voor gemaakt. Ook hier is gedacht aan een Bourgondische verleden.

Bredaos Koekske
Bredaos Koekske

Met de goedkeuring van ‘sijne Prinselijke Excellentie’

Proef de smaak van het rijke Bourgondische verleden van Breda, de stad die door de vermenging van de voorouders van onze Koninklijke familie tot hofstad werd. Van de waterpoort Spanjaardsgat tot aan de Grote Kerk, en van het prachtige stadspark ‘t Valkenberg tot aan de hofhuishouding op het Begijnhof; de bloedlijn van koningshuis Nassau heeft haar sporen nagelaten in alles dat de eeuwenoude stadskern raakt.

Met het Bredaos Koekske brengt Banketbakkerij – Tearoom H. van Haaren een hommage aan sinaasappelen en authentieke kruiden en specerijen, een koekske gemaakt van roomboter dat de goedkeuring van ‘sijne Prinselijke Excellentie’ zeker kan wegdragen. De banketbakkerij staat sinds 1950 bekend als een ambachtelijk kruispunt voor gezellige ontmoetingen in de tearoom. Met dit ovenheerlijke koekske geeft ze het rijke verleden van Breda een verrassende oranje smaak.

Banketbakkerij – Tearoom H. van Haaren

vdS creatie verzorgt voor Banketbakkerij – Tearoom H. van Haaren ook het ontwerp van meer communicatie uitingen, zoals de menukaart, flyers en stoepposters.

Heb je plannen om ook je eigen merk op de kaart zetten?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!