Meteor Systems

Meteor Systems is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie van complete teeltgoot- en irrigatiesystemen voor de (glas)tuinbouw.

vdS creatie verzorgt voor Meteor Systems de communicatie uitingen en merkidentiteit. Zoals de huisstijl, brochures, folder, PowerPoint en Prezi presentatie, iconen, advertenties, wanddecoraties, relatiegeschenken, beursstands, infographics en vrachtwagen belettering.

Merkidentiteit

vdS creatie bouwt samen met Meteor Systems aan een internationaal merk. Zo ontwikkelen we  brochure en folders ook in meerderen talen zoals Engels, Duits, Chinees en Russisch. Hieronder vind je een impressie van diverse ontwerpen die wij reeds verzorgd hebben.

Grafisch ontwerp door vdS creatie Reclamebureau Breda Brochure ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl Meteor Systems - 25 jaar jubileum logo design door vdS creatie Notitieblok ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie

Is je huisstijl toe aan vernieuwing omdat deze niet meer past bij de ontwikkeling van je merk?

Infographic

We hebben een op maat gemaakte infographic geïllustreerd waarin de gehele productieproces in beeld is gebracht. Hieruit worden de verschillende productie onderdelen gebruikt tijdens informatieve films waarbij ze zelfs worden geanimeerd.

Infographic design in isometrisch perspectief voor Meteor Systems door vdS creatie Reclamebureau in Breda Infographic design in isometrisch perspectief voor Meteor Systems door vdS creatie Reclamebureau in Breda Infographic design in isometrisch perspectief voor Meteor Systems door vdS creatie Reclamebureau in Breda Infographic design in isometrisch perspectief voor Meteor Systems door vdS creatie Reclamebureau in Breda Infographic design in isometrisch perspectief voor Meteor Systems door vdS creatie Reclamebureau in Breda

Ook je verhaal samenvatten in een infographic?

Meteor Systems

Brand/Merk mascotte

Tijdens de ontwikkeling van de infographic zijn we op het idee gekomen om een iconisch brand/merk mascotte te ontwikkelen.
Om geen eenheidsworst te creëren onder de karakterfiguren, wat je vaak tegenkomt in infographics, wilde we één figuur een prominente rol laten spelen.

AIDEN

Meteor Systems is een innoverende toonaangevend producent van (glas)tuinbouwsystemen met hierin de hoogste kennis. Daar wilde we als creatief bureau op inspelen. Wij ontwikkelden een karakter figuur die in de infographic een collegiale rol speelt en ook in te zetten is als brand/merk mascotte.
Het uiterlijk en eigenschappen van de mascotte was snel duidelijk, het werd een ‘artificial intelligence’ (AI) robot. Meteor Systems gaf het de naam ‘AIDEN’.

 

 

 

 

Een echte eye catcher!

vdS creatie heeft een reeks wandpanelen ontworpen als aankleding van de gang waar de kantoorruimtes in het gebouw zijn gesitueerd. In totaal bedekken deze wandpanelen een lengte van maar liefst 40 meter bij 90 cm hoog. Hierop staan diverse systemen afgebeeld waarbij enkele in contour zijn uitgesneden en bovenop zijn bevestigd en creëren hierdoor een drie dimensionaal effect.

Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda Kantooraankleding en wanddecoratie door vdS creatie Reclamebureau Breda

Ook je kantoor aankleden met een sfeervolle wanddecoratie?

Iconen

Voor de producten en systemen van Meteor Systems heeft vdS creatie een set iconen ontworpen.
Het gaat hier om fruitoverkappingen, irrigatiesystemen en teeltsystemen. Deze worden toegepast in diverse communicatie uitingen zoals op de website en in presentaties.

Meteor Systems

Prezi presentatie

In samenwerking met The Presentation Factory hebben we een dynamisch interactieve presentatie verzorgd in Prezi Next.
Bijna alle systemen per teeltgroep worden hierin weergegeven.
De presentatie wordt ingezet tijdens beurzen en is een handige tool voor medewerkers van de sales afdeling.

Beursstand

Meteor Systems schakelt vdS creatie in voor het vormgeven van beursstands en staan hiermee op vakbeurzen zoals de Horti Contact in Gorinchem, International Plant Fair in Essen, Fruit Logistica in Berlijn, Greentech in Amsterdam, Niagara Falls Convention Centre in Canada en Hortiflorexpo in Bejing.

Meteor Systems

Ook een opvallende beursstand die in één oogopslag laat zien wie je bent en wat je doet?

Meteor Systems

“Door de inzet en creativiteit van vdS creatie, krijgen mijn concepten de juiste vertaalslag in de praktijk. Meteor Systems is een zeer tevreden opdrachtgever, waar vdS creatie een grote bijdrage in levert.”

Laura Rastovac – Marketing director

Zit je vol inspiratie om je merk zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!