Meteor Systems

Meteor Systems is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie van complete teeltgoot- en irrigatiesystemen voor de (glas)tuinbouw.

vdS creatie verzorgt voor Meteor Systems de communicatie uitingen en merkidentiteit. Zoals de huisstijl, brochures, folder, campagnes, PowerPoint presentatie, iconen, advertenties, visuele aankleding van kantoorruimtes, relatiegeschenken, beursstands, infographics, enz.

Merkidentiteit

vdS creatie bouwt samen met Meteor Systems aan een internationaal merk. Zoals brochure en folders in vele talen zoals Engels, Chinees en Russisch. Hieronder vind je een impressie van diverse ontwerpen die wij reeds verzorgd hebben.

Brochure ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie Brochure ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie Kalender ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie Koffiebeker ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie Notitieblok ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie

Een echte eye catcher!

Voor het hoofdkantoor van Meteor Systems heeft vdS creatie een aantal visuals ontworpen als aankleding van diverse ruimtes in het gebouw.

Infographic ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie Textieldoek ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie
Meteor Systems

Infographic

Een van de visuals is een op maat gemaakte infographic met in een oogopslag het gehele productieproces. Van klantgerichte oplossing tot aan het eindproduct. De infographic is zichtbaar op een grote wand van een spreekkamer. Verder wordt de infographic gebruikt op de website, brochures en folders.

Beurs

Meteor Systems geschakeld vdS in voor het vormgeven van beursstands en staan hiermee op vakbeurzen zoals de IPM in Essen, Fruitlogistica in Berlijn en Greentech in Amsterdam.

Meteor Systems
Beursstand ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie Beursstand ontwerp Breda - Meteor Systems - door vdS creatie

Zit je vol inspiratie om je merk zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!

Meteor Systems

“Door de inzet en creativiteit van vdS creatie, krijgen mijn concepten de juiste vertaalslag in de praktijk. Meteor Systems is een zeer tevreden opdrachtgever, waar vdS creatie een grote bijdrage in levert.”

Laura Rastovac