Meteor Systems

Meteor Systems is een wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van complete teeltgoot- en irrigatiesystemen voor de (glas)tuinbouw.

 

vdS creatie verzorgt bijna alle communicatie uitingen, zoals de huisstijl, folders, advertenties, visuele aankleding van kantoorruimtes, relatiegeschenken, beursstands, enz.

Brochures

Voor Meteor Systems heeft vdS de brochure ontworpen voor hun irrigatiesystemen. De brochure is in meerderen talen: Nederlands, Engels Duits en Spaans, heeft 46 pagina’s en bevat o.a. een inhoudsopgave, infographic, voorwoord, informatie over het bedrijf, voorbladen met inleiding voor hoofdstukken, pagina’s met informatie en tabellen van verschillende systemen met specificaties en foto’s.
Bekijk online ›

Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl

Een echte eye catcher!

Voor het hoofdkantoor van Meteor Systems heeft vdS een aantal visuals ontworpen als aankleding van diverse ruimtes in het gebouw.

Op maat geïllustreerde Infographic voor Meteor Systems door vdS creatie in Breda.
Meteor Systems

Infographic

Een van de visuals is een op maat gemaakte infographic met in een oogopslag het gehele productieproces. Van klantgerichte oplossing tot aan het eindproduct. De infographic is zichtbaar op een grote wand van een spreekkamer.

Beurs

Meteor Systems geschakeld vdS in voor het vormgeven van beursstands en staan hiermee op vakbeurzen zoals de IPM in Essen, Fruitlogistica in Berlijn en Greentech in Amsterdam.

Meteor Systems
Meteor Systems beursstand ontwerp door vdS creatie Meteor Systems beursstand ontwerp door vdS creatie

Zit je vol inspiratie en heb je plannen om je communicatie zichtbaar te vergroten?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!