Meteor Systems

Meteor Systems is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie van complete teeltgoot- en irrigatiesystemen voor de (glas)tuinbouw.

vdS creatie verzorgt de communicatie uitingen, zoals de huisstijl, brochures, campagnes, PowerPoint presentatie, iconen, advertenties, visuele aankleding van kantoorruimtes, relatiegeschenken, beursstands, enz.

Brochures

Voor Meteor Systems heeft vdS creatie de brochure ontworpen voor hun irrigatiesystemen. De brochure is in meerderen talen: Nederlands, Engels Duits, Spaans, Frans, Russish en Chinees, heeft 46 pagina’s en bevat o.a. een inhoudsopgave, infographic, voorwoord, informatie over het bedrijf, voorbladen met inleiding voor hoofdstukken, pagina’s met informatie en tabellen van verschillende systemen met specificaties en foto’s.

Bekijk online ›

Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl Meteor Systems brochure Irrigatiesystemen - Ontwerp door vdscreatie.nl

Een echte eye catcher!

Voor het hoofdkantoor van Meteor Systems heeft vdS creatie een aantal visuals ontworpen als aankleding van diverse ruimtes in het gebouw.

Op maat geïllustreerde Infographic voor Meteor Systems door vdS creatie in Breda.
Meteor Systems

Infographic

Een van de visuals is een op maat gemaakte infographic met in een oogopslag het gehele productieproces. Van klantgerichte oplossing tot aan het eindproduct. De infographic is zichtbaar op een grote wand van een spreekkamer. Verder wordt de infographic gebruikt op de website, brochures en folders.

Beurs

Meteor Systems geschakeld vdS in voor het vormgeven van beursstands en staan hiermee op vakbeurzen zoals de IPM in Essen, Fruitlogistica in Berlijn en Greentech in Amsterdam.

Meteor Systems
Meteor Systems beursstand ontwerp door vdS creatie Meteor Systems beursstand ontwerp door vdS creatie

Heb je plannen om je communicatie zichtbaar te vergroten?

Ga dan in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!

Meteor Systems

“Door de inzet en creativiteit van vdS creatie, krijgen mijn concepten de juiste vertaalslag in de praktijk. Meteor Systems is een zeer tevreden opdrachtgever, waar vdS creatie een grote bijdrage in levert.”

Laura Rastovac