Kloosterman BV

Kloosterman is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van grondverzet, transport en agrarisch loonwerk.

 

Duurzaam

Kloosterman is zich er van bewust dat ze met hun materieel een behoorlijke CO2 footprint kunnen hebben. Veel (grote) machines met nu nog hoofdzakelijk fossiele brandstoffen.

Naast dat ze goed zorgen voor hun mensen en machines, vinden ze het erg belangrijk om het doorgeven van een schone wereld aan de volgende generatie. Hierin hebben ze o.a. gekozen voor een certificering op de CO2-prestatieladder. Meer over hun duurzaam inzetbaarheid kun je lezen op hun website.

Kloosterman BV

Belettering ontwerp H2 trekker.

Bij vdS creatie kregen we de vraag om de belettering voor hun nieuwe trekker te ontwerpen. Niet zomaar een trekker maar een die op waterstof rijdt. Kloosterman is hiermee de eerste in de provincie Zeeland. Een zichtbare stap richting emissieloos rijden.

De waterstoftrekker was eerst volledig blauw van kleur. Kloosterman heeft eigen voertuigen en die zijn allemaal geel. Daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden in het ontwerp in combinatie met de huisstijl.

Dit betekend dat de H2 trekker volledig gewrapt moest worden.

In het ontwerp hebben we een patroon verwerkt met een icoon dat aansluit op waterstof techniek.

De h2 trekker in het nieuws!

De H2 trekker is de nieuwslezer niet ontgaan. De regionale nieuws krant heeft hier de nodige aandacht aan gegeven met een video.

Kloosterman BV

ECO logo

Omdat Kloosterman zich inzet voor duurzaamheid en hun wagenpark wil verduurzamen, hebben we hiervoor speciaal een ECO logo ontworpen.

Elektrische bedrijfswagens

Naast het rijden op waterstof wordt bij Kloosterman ook gedacht aan het rijden van elektrische voertuigen.

Hiervoor heeft vdS creatie ook het ontwerp van de belettering verzorgd.

Kloosterman BV is al jaren een gewaardeerde opdrachtgever van vdS creatie.

Zo hebben we voor hun 100 jarig jubileum een speciaal jubileum logo ontworpen en een kwartet spel met daarin hun gehele wagenpark ingedeeld op categorie.

Daarnaast geven ze ons de vrije hand om onze creatieve geest om te zetten naar doeltreffende designs.

Denk daarbij aan advertenties, outdoor reclame, bedrijfswagen belettering, opvallende opdruk van relatiegeschenken en hun bedrijfskleding.

 

Ben je net als Kloosterman ook bezig met Duurzame Ontwikkelingen?

Dan kan vdS creatie je helpen deze te visualiseren met onze creatieve ontwerpen.