LIQAL

LIQAL (onderdeel van Dover Fueling Solutions) is gespecialiseerd in ontwerp, engineering, productie en turnkey realisatie van complete tanksystemen en brandstofpompen voor LNG en waterstof.

Voor de vormgeving van communicatie uitingen en het zorg dragen van diverse huisstijldragers heeft LIQAL gekozen voor vdS creatie.
Denk hierbij ook aan foldermateriaal, PowerPoint templates voor presentaties, op maat gemaakte iconen, infographics tot wanddecoraties als aankleding op kantoor.

Infographic

Voor LIQAL heeft vdS creatie een infographic gemaak in de vorm van een ‘info journey’. Deze is op maat gemaakt en in een isometrische stijl geïllustreerd.

Doel
Om nieuwe collega’s binnen de organisatie te informeren over wat LIQAL doet als technologie ontwikkelaar en als onderdeel van Dover Fueling Solutions, wie ze zijn en hoe en waar hun producten passen in de industriële keten. Deze infographic geeft een uitstekende illustratie van het werk dat LIQAL elke dag doet om innovatief bij te dragen aan een groenere toekomst.

Brancheketen
Via een gekleurde route volg je de verschillende stappen in de keten, helemaal tot aan het tankstation. De donkerblauw lijn geeft de route voor LNG brandstof aan; de groene lijn geeft de bio LNG (LCNG) aan en de lichtblauwe lijn geeft waterstof (H2) aan.

Infographic design - info journey in isometric style for LIQAL - vdS creatie creative agency in Breda Infographic design - info journey in isometric style for LIQAL - vdS creatie creative agency in Breda Infographic design - info journey in isometric style for LIQAL - vdS creatie creative agency in Breda Infographic design - info journey in isometric style for LIQAL - vdS creatie creative agency in Breda vdS creatie Reclamebureau - infographic, illustratie en visual design

Ook je verhaal samenvatten in een infographic?

LIQAL

Iconen

Met een representatief symbool om een product of dienst uit te lichten, creëerden we een set iconen.
De iconen worden onder andere gebruikt in foldermateriaal, op de website en in PowerPoint presentaties. Tevens hebben we de set iconen in twee varianten gemaakt, voor het toepassen op een lichte en donkere achtergrond.

LIQAL - iconen en pictogrammen ontwerp door vdS creatie Reclamebureau Breda LIQAL - Folder en brochure ontwerp door vdS creatie Reclamebureau Breda

Wanddecoratie op kantoor

Als kantooraankleding in het nieuwe kantoorpand in Breda hebben we een aantal wanddecoraties verzorgd. Ze zijn op textieldoek frames vervaardigd.
Bij de entré een bewerkte foto met daarop de Grote Kerk vanaf de grote markt in het centrum van Breda. Ook de vergaderruimte is en lange wand voorzien van een visual met de slogan prominent in beeld.

LIQAL - kantooraankleding en wanddecoraties door vdS creatie Reclamebureau Breda LIQAL - kantooraankleding en wanddecoraties door vdS creatie Reclamebureau Breda

Ook je kantoor aankleden met een sfeervolle wanddecoratie

Zit je vol inspiratie om je merk zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!