LIQAL

LIQAL is gespecialiseerd in ontwerp, engineering, productie en turnkey realisatie van complete tanksystemen en brandstofpompen voor LNG en waterstof.

Voor de vormgeving van communicatie uitingen en het zorg dragen van diverse huisstijldragers heeft LIQAL gekozen voor vdS creatie.
Denk hierbij ook aan foldermateriaal, PowerPoint templates voor presentaties, op maat gemaakte iconen tot wanddecoraties als aankleding op kantoor.

Folder

Voor potentiële klanten en partners van LIQAL hebben we een drieluik folder ontworpen. Hierin wordt in het kort verteld wie LIQAL is, welke oplossingen en producten ze bieden voor LNG en waterstof brandstof, hun visie en kernwaarde.

LIQAL - Folder en brochure ontwerp door vdS creatie Reclamebureau Breda

Wanddecoratie op kantoor

Als kantooraankleding in het nieuwe kantoorpand in Breda hebben we een aantal wanddecoraties verzorgd. Ze zijn op textieldoek frames vervaardigd.
Bij de entré een bewerkte foto met daarop de Grote Kerk vanaf de grote markt in het centrum van Breda. Ook de vergaderruimte is en lange wand voorzien van een visual met de slogan prominent in beeld.

LIQAL - kantooraankleding en wanddecoraties door vdS creatie Reclamebureau Breda LIQAL - kantooraankleding en wanddecoraties door vdS creatie Reclamebureau Breda

Iconen

Met een representatief symbool om een product of dienst uit te lichten, creëerden we een set iconen.
De iconen worden onder andere gebruikt in foldermateriaal, op de website en in PowerPoint presentaties. Tevens hebben we de set iconen in twee varianten gemaakt, voor het toepassen op een lichte en donkere achtergrond.

LIQAL - iconen en pictogrammen ontwerp door vdS creatie Reclamebureau Breda LIQAL - iconen en pictogrammen ontwerp door vdS creatie Reclamebureau Breda

Zit je vol inspiratie om je merk zichtbaar te vergroten?

Kom in gesprek met vdS creatie voor een creatieve oplossing!